En ängel i min närhet!

publicerat i Allmänt, Dagbok;
Ja, jag har en ängel som vill att jag ska må bra och ser till att skämma bort mig.... fast jag vet inte vem det är.
Jag är glad i dig i alla fall och jag tror att vi har en nära relation, jag hoppas att jag någon gång kan få vara den som stöttar dig när du har det tufft.
 
Jag vill att du ska veta att jag nu har varit på Deisy Design och tittat ut vad jag vill göra.
Jag brukar inte sticka till mig själv, har inte gjort det sen 80-talet utan det är mina små systerbarn som får äran att bära mina alster.
Jag gör väl det bekvämt för mig, små koftor och tröjor går fort, men nu känner jag att eftersom jag fått detta av dig så vill jag göra något som jag kan bära och som du förhoppningsvis kan se.....
 
 
Så jag såg ut denna väst som jag tyckte var ett jätte härligt plagg och som är lite Titti, jag valde ett mörkgrått garn och färgen på ringarna har jag inte bestämt mig för än men eventuellt rött eller någon glad färg för att få lite liv i den.
De hade inte inne tillräckligt med garn så därför har jag inte kunnat börja på den, det ska nog komma i veckan.
 
För er som inte har läst det innan så fick jag ett telefonsamtal i förra veckan från en garnaffär på Avenyn där de sa att en person (som ville vara anonym) ville uppmuntra mig eftersom jag inte mådde så bra så det var bara för mig att komma dit och handla något som jag tyckte kunde passa.
Är man omringad av underbara människor? Ja det är man verkligen, en ängel i min trista vardag, det gör mig lycklig.
 
 

Taggar: Drops, Garn;

Kommentera inlägget här :