Dansk design!

publicerat i Allmänt, Dagbok;
 
Danskarna är något speciellt när det gäller kläder och design av dem, de har en sådan läcker stil som helt passar mig, märken som Masai och UNO gör mig alldeles knäsvag, jag vågar inte gå in i dessa affärer för jag kommer alltid ut med något, nästan allt passar och sitter skönt, är snygga och tuffa... enligt min smak då...
 
På väg till optikern så gick jag naturligtvis förbi UNO och det lyste REA över hela butiken, då är det inte lika farligt att gå in eller så blir det flera plagg för det gäller ju att passa på när det är så billigt.
Det bästa med UNO är att det är lin och de kan man använda vinter som sommar, underbart.
Så nu hänger det 3 nya plagg i min garderob för halva priset "som hittat" och jag kan ha dem året om.
 
 
 
 
 
UNO är speciellt de har 28 olika färger och alla deras kläder färgas när plaggen redan är sydda, jag är ju svag för kalla färger som petroleum, svart, cerise, lila och det finns det en del av,
Det blir inte några fler plagg förrän till sommaren, nu är min spenderar kvot nådd när det gäller kläder... men jag sålde ju min gamla Iphone för 1500.... Har jag dåligt samvete eller? Näää.
Because I worth it :-)
 
Nu sitter jag här i min sköna soffa och bara slappar, det får nog bli en kopp "mate cocido" och sen får jag röja lite i morgon ska Lifen komma hit, det är onsdag igen :-)
 
Trevlig tisdagskväll gott folk

Kommentera inlägget här :