Las Palmas

publicerat i Dagbok;
Sitter på terrassen hos min bror med familj och bara njuter av min underbara tillvaro, har fått en go härlig frukost, nybakat bröd, avocado, apelsin. Livet är bra härligt och bara tanken att jag har tre veckor till gör mig lycklig.
 
Blev mött av delar av familjen i går när jag kom fram, vi drog ner till Las Canteras för lite mat och bara den stunden utan solskyddsfaktor gav mig en "härlig" ojämn solbränna som sved lite, så i dag tar vi det lungt med solen och åker in till gamla stan för lite shopping.
Kroppen har redan fattat att jag har semester så jag sov till 6:30 (7:30 hemma) och somnade om efter en stund blev väckt 9:30 av bror min som ville äta frukost med mig.
 
Jag har fått det så bra, min lägenhet är fräsch, stor och inte varm, när jag kom fram i går så hade mina värdar fyllt mitt kylskåp med yougurt, frukt, skinka, ost, vatten och bröd. Jag känner mig så välsignad, sen att få umgås med goa syskonbarn och deras kompisar är fantastiskt.
 
Ja som ni förstår så har jag mer än jag förtjänar, life is good.
 
 
 
 
 
Vi gick till en härlig Asiatisk restaurang i går kväll för buffé, och på vägen dit träffade vi på rullskridskoskolan, rullskridskor var min passion som ung
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :