En dag i Ulricehamn!

publicerat i Dagbok;
När jag kom till Sverige som 19-åring så valde mina föräldrar att bosätta sig i den lilla staden Ulricehamn för de trodde att det skulle vara lättare för oss att komma in i samhället genom en liten stad, vi var ju lite av vita indianer...
 
Här bodde jag till och från under en 12-års period och i början så var det fruktansvärt att komma till en liten "by" på 8000 invånare från att ha bott i en 1,5 million stad hela min uppväxt, men man vänjer sig vid det mesta.
Den dagen jag fick chans att flytta till Göteborg i mitten på 90-talet så kände jag att jag fick luft under vingarna igen, jag kunde vara lite mer anonym och det fanns en puls som jag trivdes med även om Göteborg är en liten stad jämför med Quito.
 
Jag trivdes i Göteborg från första stund och har aldrig ens kommit på tanken att vilja återvända till Ulricehamn, men att hälsa på är helt ok och det är faktiskt en riktigt mysig stad att besöka, liten och pittoresk, med en fantastisk strandpromenad vid sjön Åsunden.
 
I dag har jag varit Ulricehamn, mina föräldrar bor där på somrarna och min bror med familj så i dag har jag hälsat på dem och fått en skön stund i solen plus en fantastisk promenad nere vid sjön.
 
Här kommer lite bilder från promenaden och från en nybyggd lekplats som invigdes i dag.
 
 
 
 
 
 
Kalbadhuset
 
Kallbadhuset från en annan vinkel
 
 
Gamla stationshuset
 
Ja visst är det en vacker stad, men det räcker med att hälsa på....
God natt gott folk

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av pineapple resort:

Härliga bilder! :D

Kommentera inlägget här :