Jag har blivit dålig på att skriva här!

publicerat i Dagbok;
Ibland är väl livet bara tomt och då finns det inte så mycket att dela med sig av....
 
Just i dag har jag varit hemma hela dagen, sovit länge och även sovit på eftermiddagen, kände mig risig i går när jag kom hem och vaknade på samma sätt så jag tog beslutet att vara hemma och det behövde jag nog.
Jag är inte förkyld men jag har ont i kroppen och känner mig så där hängig så man inte orkar något, som om något är på gång.
 
Men jag hoppas att beslutet att vara hemma i dag gör att jag kan gå i morgon, jag  måste få jobba undan.
Det har blivit mycket TV i dag med detta i händerna, så roligt.
 
Jag vet inte när jag virkade sist, men så roligt det är, så nu har jag ett stickningsprojekt och ett virkning på gång, så ja hösten är välkommen, då är det mer legitimt att sitta inne och handarbeta.
Det ger ro till själen.
 
För ett tag sedan läste jag en blogg om att livet skaver ibland och i dag är en sådan dag och kanske den sista tiden har varit så, ja, livet skaver och mycket kommer ifatt en.
Min favoritbloggerska Emma skrev härom dagen 
 
Vi nutidsmänniskor är verkligen experter på mycket
Många saker är det bra att vara expert på förstås
Men vissa saker finns det en risk att vara expert på
Nämligen att vara expert på att distrahera oss när vi känner känslor som inte är önskvärda. Vi flyr så lätt från det som skaver. Flykten kan vara att äta något, googla svar, få bekräftat från någon annan, shoppa, läsa någon annans ord, FB och allt som tar oss bort från det som skaver i själen. Det här resulterar i att vi blockerar kommunikationen med vårt eget inre. Vår egen själsröst får inte en chans att komma till tals. Det finns ingen utomstående som vet bättre hur mitt liv ska levas
 

Åh vad jag känner igen mig i det, jag tar till vad som helst för att slippa tänka på vad som skaver, jag är en typisk tröstätare och det retar mig så.....
Kunde det inte vara något annat? just den lösningen lämnar ju spår som man inte vill ha.
 
Jag har ju så mycket finna vänner som tillför så mycket till mitt liv men ändå finns det något som saknas mig och de är det som skaver i själen.
 
.....Ibland måste vi bara landa
Och gilla livet i befintligt skick.....
                     Emma Karlsson
             
Men i morgon är det en ny dag och då får jag ta nya tag.
 
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 
 

Kommentera inlägget här :