Att det ska vara så svårt att komma igång med träning....

publicerat i Dagbok;
En gång i tiden var jag ett träningsfreak, men det är historia tyvärr, det tog slut för ganska så exakt 5 år sedan och sen har längtan aldrig kommit tillbaka.
 
I fredag satt jag på en middag för att avtacka två goa kollegor och en av dem är en riktig träningsnarkoman hon tränar minst 7 gånger per vecka men hon har en vilodag då hon inte gör något.
Riktigt så tokig var inte jag men jag tränade minst 4 gånger per vecka och oftast 5 och det gjorde jag i många år men den där berömda väggen satte stopp för det den 13 mars 2010 och sen har längtan aldrig kommit tillbaka.
 
Min vän och jag pratade en bra stund om hur hon lägger upp sin träning och lite annat och efter det så har jag gått och tänkt, om hon kan så måste ju jag också kunna få tillbaka träningsglädjen.
Jag behöver det så väl, jag har värk i kroppen och jag blir ju inte yngre.
Så idag tog jag tjuren vid hornen och drog iväg med mig, ja det var verkligen så, jag fick dra iväg mig. Det tog nog två timmar innan jag hade övertygat mig att nu ska du göra det här.
Varför är det så fruktansvärt tungt att komma iväg på något som är så vansinnigt skönt efteråt? man är ju så nöjd när man är färdig.
 
Så nu handlar det att stå ut i minst tre veckor för de är vad det tar att komma in i en vana igen sägs det.....
Jag har verkligen inget att skylla på, jag köpte nya träningskläder för ca ett år sedan för jag kanske skulle tycka det var roligare med lite nytt och fräscht, jag bor 5 minuter från gymet, jag har gott om tid.... ja det finns verkligen inget att skylla på.
 
Jag behöver pepp bara, helst någon som står över mig.
Så här nöjd var jag efter 60 minuters träning, ingen vacker syn men nöjd
 
Så nu tar vi ETT pass i taget som min vän säger.
God natt gott folk från en nöjd och lagom trött Titti
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Älskade flicka. Jag ska stödja dej allt jag kan och hoppas du inte tar i för hårt så här i starten. Börja försiktigt, säger en som vet, men bara i teorin.
Kram från pappsen

Kommentera inlägget här :