Tittilina

Mannen i mitt liv.....
.....Han dyker upp varannan timme, knackar på rutan och vill få mig att röra på mig.
 
Han vill få igång mig, för det mesta lyckas han men ibland klickar jag bort honom, det är en ganska så skön känsla att kunna göra det, när jag inte har tid vill säga annars tycker jag nog att han är ganska så bra.
 
För tillfället är han den som får igång mig åtminstone 1 minut varannan timme...
Ja, jag vet borde röra på mig mer, men det är bättre än inget. eller?
Ja men jag går ju fram och tillbaka till spårvagnen också det blir ungefär 4500 steg om dagen. Ni hör ju.
 
Vad sjutton ska jag göra för att komma igång,? jag har ett gymkort men inte använder jag det, har absolut ingen lust eller längtan.
 
Det som är så konstigt är att för fem år sedan så tränade jag 5 gånger i veckan och inget kunde få mig att missa ett spinningpass, bodypump eller box men den där väggen som man kan springa in i satte stopp för det den 13 mars 2010 och efter det så har lusten aldrig kommit tillbaka.
Jag kan förnimma hur skönt det var, vilken glädje det gav, hur nöjd jag var efter varje tungt pass, men jag kan inte få tillbaka lusten....
Hjälp mig någon, hur får jag tillbaka lusten?
 
I morgon kanske.....
 
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 
 
Anonym

Jag vet ..., gillar du att basta ? Gå till gymmet kolla litet ,gå hem Andra ggn Basta . Gå hem Gång nr Träna litet .. Successiv tillvänjning Min rek.😃💪

Svar: Tack, nej jag gillar inte att basta får inte luft men tanken att gå till gymet bara för att kola läget kanske är en början. Tack!!!!
Tittilina

Anonym

Systra mi, vilket berg det är att ta sig över. Du minns antagligen inte att innan du träffade dessa fem ggr per vecka så var du disciplinerad i minst tre veckor. Dessa veckor glömmer man när man sitter på gymmet och längtar till nästa tillfälle. Har du en peston som kan ta dig till gymmet i dig tre veckors tid? Så att det inte handlar om enbart ditt beslut?

Jill

Så har jag haft det sen november 2010 också, men nu känner jag mig på gång igen! Jag fick mig en tankeställare för några veckor sedan och i en vecka har jag varit igång igen. I morgon tänkte jag köra igång en KICKSTART på en vecka med bara proteiner och promenader. Hoppas du hittar din startknapp :-)

Svar: Tack Jill för din kommentar, vad fick dig igång? Jag går på LCHF just nu men det är motionen och adrenlinet som det ger som jag är ute efter men hittar inte knappen :-(Du ger mig hopp :-)
Tittilina

Jill

Jag fick se bilder på mig själv som var ny tagna :P Det räckte för att komma igång :-) Blir arg på mig själv för att jag inte gjort det tidigare, men känner mig mer motiverad nu än tidigare så jag hoppas att det räcker för att fortsätta.

Svar: Lycka till fina du!!!
Tittilina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress