Att tillhöra en församling är en enda stor välsignelse

publicerat i Dagbok, Kärlek;
Jag har sagt det förr och säger det igen jag är så välsignad som får vara en del av min kyrka, en kyrka där jag möter människor i alla åldrar, människor som kommer mig nära och som jag utan att tveka kan säga att jag älskar.
Människor som förgyller min vardag som min helg, människor som bryr sig om mig, människor som har omsorg om mig, människor som ber för mig.
Foto: Connect Church
Jag berikas med möten varje vecka om det så bara är ett litet Hej och en frågan om hur det är eller ett långt möte med fika och djupa eller enkla samtal.
Möten som i dag när jag efter jobbet får åka hem till en ung mamma och träffa hennes små killar och bara njuta av att vara i en ung familjs vardag med allt vad det innebär, en gosig liten kille som vill visa mig sin nya tågbana eller mata mig med sina blåbär. Att få förmånen att mata hans lillebror med bananpannkaka är underbart.
Jag berikas med att en söndag få sitta ner efter en gudstjänst och "tjata" med människor i min egen ålder, att få bjuda hem dem till mig och få serva dem med lite god mat och njuta av skratt och samtal.
 
Jag skulle aldrig vilja vara utan detta, jag är så rik som får ha alla dessa människor i min närhet, och känna mig älskad av alla generationer.
 Foto: Connect Church
 Foto: Connect Church
I går hade jag min "Life" här (som vi kallar våra hemmgrupper i kyrkan) och den skulle jag inte kunna leva utan, onsdagar är heliga för mig, då får jag dela livet och min tro med kvinnor som har kommit mig så nära och som på många sätt gjort en skillnad i mitt liv.
 
Jag skulle önska att alla fick möjlighet att leva nära en levande församling, där människor blir sedda för vem dom är och där man verkligen får vara sig själv.
 
Är du nyfiken på det jag får leva i vecka efter vecka, söndag som vardag så är du välkommen till Connect Church Göteborg, jag kan lova dig en upplevelse.
 
God torsdag gott folk
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 

Taggar: Connect church, kyrkan;

Kommentera inlägget här :