Den är så naggande god den här lilla boken, får mig att tänka till flera gånger i veckan
 
Att kunna se det så, att just i dag är meningen med våra liv är stort, och att ta tillvara på det och göra något positivt av dagen och förhoppningsvis så kommer det en ny dag i morgon som vi kan göra något bra av.
Vi vet inget om morgondagen och det som har passerat har vi ingen större glädje av mer än som goda minnen om livet visade sig från sin bästa sida just då, i går alltså eller för fem år sedan......
 
Livet har väl visat mig att det bästa är att leva nu, sen ska man naturligtvis planera för en framtid men vi vet inget om den.
Livet kan förändras så fort.
Så lev nu och gör det bästa av den gåva du fått, för livet är en gåva.
 
I helgen var jag nere i Malmö och umgicks med bror och hans familj, även deras vänner fick jag se en skymt av innan mitt tåg gick i går kväll.
Jag fick fira syskonbarn som fyllt år, fyllde år och skulle fylla, brorsan och hans fru lyckades pricka in alla tre i januari :-)
Den här lilla godingen fyllde 9 år i går
Och här förbereds det för kallas för 4 personer
 
En helg går så fort men jag fick några goa timmar med dessa härliga människor.
Familjen består också av tre husdjur Eddy, Oscar och Salomon. En hund och två katter
Oscar är min favorit, en ljuvlig katt som är så gosig så man tror inte han är en katt, tyvärr är jag allergisk men jag får medicinera så går det bra.
Här försöker han väcka mig, kan sakna ett husdjur men det är så bundet och dessutom är jag ju allergisk, men att få träffa dem lite då och då är mysigt.
Ja det är viktigt att ta tillvara på dagen i dag och göra något bra av den
Trevlig måndagskväll gott folk
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress