En promenad som gav mycet att tänka på!!!

publicerat i Dagbok, Inredning;
Sms:ade min vän och granne Johanna i går för en promenad och det hängde hon gärna på, vi tog en ordentlig runda och hamnade tillslut i grannskapets koloniträdgård med underbara små stugor och trädgårdar.
Vilken oas många har där.
Johanna var lite sugen på en stuga som var till salu men den budades det ordentligt på och den hade redan stigit med över 100 000.
I vilket fall som helst så gick vi en runda där inne och började prata med "Marianne" som var en mycket trevlig kvinna, hon bjöd gärna på visning i sin trädgård och berättade om än den ena än den andra växten.....
Johanna hängde med i svängarna men inte en välutvecklad stadstjej som jag.... om jag kan känna igen en vinbärsbuske så är jag glad, och då ska det helst vara bär på den.....
 
Måste säga att jag blev lite sugen, att ha en sådan liten stuga med tillhörande trädgård vore ljuvligt och mitt i stan, jag får allt.
Får väl sälja lägenheten först för att ha råd.
Detta vackra träd som var i Mariannes trädgård förälskade jag mig i, orm... någonting hette det, ja ni hör ju, Sveriges flora har jag helt klart missat i min kunskapsbank.
 
Promenaden med denna härliga vän gav mycket, ja det gör det alltid när jag träffar henne, hon är så full med positiv energi så hälften kunde vara nog, hon fyller på mig med positivitet. Får mig att se en positiv, rolig framtid.
Vi tog en fika hemma hos henne och hela hennes familj gick omkring och snörvlade, vi kom på att det berodde på syrener som hon tagit in dagen innan så jag fick med mig dem hem.
Jag köpte underbara kuddar till min kökssoffa härom veckan, visst är det en ljuvlig färgklick i köket.
 
Fick tag på favoritfärgen på rosor i går, skåda och njut
Ser att de inte riktigt kommer till sin rätt, de är svagt ljunglilla, här ser de rosa ut. Vackra i vilket fall som helst.
 
Ja, nu har jag lite att tänka på, delar inte med mig nu om mina tankar men förverkligar jag dem så lär ni få veta :-)
 
Trevlig onsdagskväll gott folk!
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 
 

Taggar: kolonistuga, koloniträdgård, rosor;

Kommentera inlägget här :