Dina tofflor står tomma....

publicerat i Dagbok;
Du kommer aldrig mer att komma och möta mig i dom, aldrig mer tre gosiga pussar på kinden, aldrig mer dina innerliga kramar där man kände sig så speciell och älskad.
Du är på en bättre plats, men jag kan tycka att Gud hade lite bråttom.
Du hade så mycket mer att uträtta.
Ditt stora hjärta för så många har vi fått bekräftat dessa dagar, vi har inte gjort annat än svarat i telefon och läst mail samt inlägg på FB. Ja, pappa du var innerligt älskad.
 
Du har berört så många människor med din innerlighet, med ditt genuina intresse för alla sorters människor, med din kärlek över alla gränser.
Jag vet inte hur många som skrivit att du var deras pappa, papito och far när de som mest behövde det, att du lämnat avtryck i deras liv som följt dem upp i vuxen ålder och även påverkat nästa generation.
Du hade ett hjärta av renaste guld
 
Din vackra röst har också tystnat, vi får aldrig mer höra dig sjunga, spela gitarr eller trumpet.
Ibland undrar jag hur jag ska kunna gå vidare, men vet du vad? det som bär mig är att jag vet att jag får träffa dig igen, du går före och snart är vi också där.
 
Din innerliga Gudsrelation är jag också så stolt över, du och Han hade ett bra samarbete, du var Hans utsträckta hand här på jorden.
Du är mitt stora föredöme.
Du missade aldrig ett tillfälle att berätta om Honom men inte på ett påträngande sätt, man förstod att du levde och andades Gud.
 
Du levde efter 1Tessalonikebrevet 5:16-18
Var alltid glada, be oavbrutet och tacka Gud
under alla livets förhållanden.
Detta är Guds vilja med er
i Kristus Jesus.
 
 
David din bror sa att du dog med stövlarna på och han har så rätt. Du var på väg till Malmö för att hålla föredrag om kristen tro i Alvas ditt barnbarns gymnasium. Hon hade bett dig och då var det självklart att du skulle göra det.
 
Tomheten är enorm och den kommer nog aldrig riktigt att fyllas, men ditt ljusa minne fyller oss med glädje och tacksamhet.
Vila i frid tills vi ses igen
Älskar dig med hela hjärtat och lite till.....
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mia:

kram <3

Kommentera inlägget här :