Semester du är så välkommen!

publicerat i Dagbok, Salobreña;
När jag bestämde att jag inte skulle ha någon sommarsemester så hade jag nog inte fattat hur drygt det skulle bli sista veckorna.... men nu är jag där.
I går lämnade jag kontoret kl 13:08 pip och tänker inte återvända förrän 15/10 kl 8:00.
 
Jag hade jobbat undan ordentligt för jag vet att när jag kommer tillbaka så har jag en deadline 30/10 så då har jag lite att göra kan man säga.
Men nu är det semester som gäller och den ska jag njuta av ordentligt, i år blir det en vilande semester, många dagar framför och i poolen räknar jag med, med en go bok, något gott att dricka och underbara vänner som hälsar på.
Det blir utflykter i den mån vi vill och "orkar med" ingen stress här inte.....
 
Bara tanken att vakna och ta sig ut till detta är en dröm
 
Eller detta
Det var värt att vänta på helt klart.
 
Tacksam är jag att jag kan göra det att jag har den ekonomiska möjligheten, det är inte alla förunnat, jag är ödmjukt tacksam för förmånen.
För några år sedan hade det inte varit att tänka på då skulle man vända på varenda liten krona, men det här att ha vuxna barn som flyger ut är inte bara en nackdel.... man får ett rejält lönelyft :-) och nu behöver man inte vända på slantarna lika ofta och det räcker till att lägga undan en slant så man kan unna sig lite gott i livet.
LIVSKVALITE med stora bokstäver är vad det är.
Så måndag kl 11:00 försvinner jag från den här delen av världen till en annan.....
Sisådär 28-33 grader, gör inte alls ont.
 

Taggar: Costa del Sol, Salobreña, semester, sol, vacation;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Oslofru:

Ser verkligen härligt ut :)

Svar: Visst gör det Oslofru? du förstår att jag längtar, kram på dig
Tittilina

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Wow mi amiga
Qué feliz uno se siente cuando un amigo del corazón emprenderá una pequeña aventura en su vida. Te envidio ? En nada mi querida amiga. Gozo contigo tus alegrías.
Un Amigo
Juan Carlos

Svar: Gracias Juanca hermoso, yo se que tu corazón es grande para mi y que me deseas todo lo mejor, tu y tu familia son mi alegría.Beso
Tittilina

Kommentera inlägget här :