Hon är så unik

publicerat i Dagbok;
I början på sommaren mitt i natten så dök en tjej upp i mitt kök, en ljuvlig unge med de längsta naturliga ögonfransar jag någonsin sett, så fantastiskt vacker med ett smittsamt skratt, den största glimten i ögat och ett hjärta som bara fick mig att smälta. Det var helt klart kärlek vid första ögonkastet.
 
Natten blev lång vi hade så roligt, hon hade fått låna en bil en stund (skulle bara sticka iväg till Bella en kortis) de satt och väntade på henne, men det fick vänta förgäves för i mitt kök hade vi det så fantastiskt trevligt natten lång.
Sen dess har hon en stor, stor plats i mitt hjärta.
 
Hon och Bella har pratat om att bo ihop i vår men häromdagen så sa hon när vi tre facetimeade att hon nog hellre bor med mig..... (med glimten i de där vackra bruna ögonen)
Sen i slutet på september har jag inte fått träffa henne men jag har suttit klistrad framför teven varje fredagskväll för att se henne, hon är ju så sjukt bra på att sjunga så hon dök upp i idol.
Hon har inte haft nått flyt direkt, det började med att hon hade en cysta på stämbanden så hon kunde inte ta i som hon brukar, och juryn är inte nådig mot henne.
 
Hon är så trygg i sig själv och hennes liv står inte och faller med idol, om hon nu skulle åka ut så kan jag lova att det inte är sista gången vi hör från henne, nej hon har så mycket mer att ge men från en annan plattform.
 
Tjejen som ringer och facetimear mig från stylingstolen en söndagsförmiddag och berättar att hon har så roligt men är ledsen för att hon inte kan gå till kyrkan den söndagen men hoppas på att få göra det söndagen därpå.
Ja, det är Nicole jag pratar om, idol Nicole.
 
 
Om några minuter får vi reda på om hon går vidare, men för mig kommer hon alltid att vara mitt hjärtas idol.
 
Älskar dig min fina Nicole, du har kämpat på tappert och jag är så stolt över dig, du står fast på hans ord och låter dig inte påverkas av vad andra säger. Han, din Gud som du älskar så är din starka klippa som du står på och Han har en fantastisk plan för dig.
You have a gift from heaven!
 
Nu röstar vi gott folk
 

Kommentera inlägget här :