Tittilina

Min blogg har stått stilla....
 
......lite iriterad var jag när jag upptäckte att jag varken kunde läsa gamla inlägg eller skriva nytt och att ingen annan kunde läsa heller.
Blogg.se snuvade mig på några dagar där, men nu är det åtgärdat och jag har fått lite plåster på såren, men inte roligt när man tappar läsare, få se om jag kan få tillbaka dem.
 
I dag har jag varit i Ulricehamn och hälsat på min lilla goa mamma som fyller år på söndag men då kan inte jag så det fick bli i dag.
 
Hon är ganska så nyopererad den lilla gumman men hon kämpar på med sina övningar. Hon har bytt ut sitt knä efter flera år av otrolig smärta, men hon är tålig som få. klagat det har hon aldrig gjort, bara bitit ihop.
Nu hoppas vi på snabb bättring så hon kan resa till sitt paradis Las Palmas i oktober som planerat.
 
På tal om paradis så åker jag till mitt på måndag, i går gick jag på semester och det är helt underbart efter att ha jobbat nästan hela sommaren.
Jag åker till mitt lilla hus på berget där jag var förra året, första veckan får jag besök av bror och svägerska.
 
Här är det gott att vara!
Soluppgången på det här stället är ljuvligt.
Samma dag som jag skjutsar Lasse och Lotta till flygplatsen i Málaga så hämtar jag Johanna och Ninni, två ljuvliga vänner som jag mår så gott av. Ni ser ju, man kan inte må annat än gott av dessa två.
Men innan måndag så kommer lördag och söndag, i morgon blir det till att baka glutenfritt för att ta med och på söndag så är det Sunday=funday=churchday.
Missar inte gärna en söndag, söndagar är bästa dagen på hela veckan för då delar jag livet med min stora familj, Connect Church.
Jag är gärna med och bygger kyrka med hela hjärtat, ingen uppoffring alls, bara glädje.
I dag tog jag en sväng till kyrkan vid 20 tiden, Youth hade sin Encounter i kväll, kyrkan var packad med tonåringar helt fantastisk syn.
Sonen som pluggar sitt 4 år på teologiprogrammet predikade och det var så bra, ett klart budskap utan krusiduller om att leva fullt ut för och med Gud.
Första semesterdagen går jag och lägger mig med ett leende, livet är gott, jag är så välsignad.
God natt gott folk
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress