7 veckor kvar

publicerat i Dagbok, Kärlek;
Snart är den där lilla människan här som man gått och väntat på i flera månader, nu går det undan, magen växer så det knakar. Hon är så fin min vackra kärdotter.
 
Jag är så kluven när det gäller resan, samtidigt som jag längtar så jag kan dö att dessa 7 månader ska skynda skynda så har jag ju ingen aning om hur det kommer att vara att inte få se den lilla kotten på 9 månader, jag kanske längtar ihjäl mig och bara vill hem.... Tur att Facetime finns.
 
Sonen nämnde i lördags att ett barn knyter ann till ca 5 personer och det sker de första 5 månaderna... Tackolov att jag är här de första 5 månaderna.
Jag kan ju bara föreställa mig hur ljuvligt det är med en liten människa som är barn till mitt älskade barn, jag har ju en förmåga att knyta ann till andra barn som jag tar till mitt hjärta och älskar av hela mig hur är det då inte med mitt eget barnbarn.
 
Förhoppningsvis så har vi många härliga år att dela jag och den där lilla kotten.
Jag har i alla fall blivit klar med ett projekt som skulle vara klart innan ankomst.
Om jag får säga det själv så är den fruktansvärt söt, men allt i den där storleken är sött.
Sen har jag projekt nr2 som är halvvägs, ett lapptäcke
På 80 och i början på 90-talet så blev det många lapptäcken, jag blev inspirerad av min vän Kina som gjorde underbart vackra lapptäcken, jag köpte ett av henne till min säng och sen insåg jag att jag kan nog med, men jag gav mig aldrig på de stora täckena, barntäcken räckte för mig.
Nu var det dags på nytt och det var ju hur roligt som helst, hade glömt.
 
Känner att livet är ganska så gott just nu, i går hade vi en fantastisk dag i kyrkan då Ray Bevan från UK var på besök, han har ett sånt enkelt budskap men så talande. Det berörde mig in i hjärteroten.
Där har vi något annat som jag kommer att sakna ordentligt, kyrkan och alla som är en del av den och där kan jag ju inte facetimea :-(
Det blir bra, underbart att ha något att längta efter.
 
Önskar er alla en välsignad vecka 
Kram från mig
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Christina:

Påminner om Kaffe Fassett! Jättefint!

Svar: Vad påminner och vad är kaffe fasset Christina?
Tittilina

Kommentera inlägget här :