I dag blev vi upphämtade, eller rättare sagt de sa att de skulle hämta oss mellan 7:30-8:00, men först 8:30 visade de sig.
Vi hade köpt en utflykt med sevärdigheter i Valle Sagrado och sen skulle vi hoppa av i Oyentaytambo där tåget går till Machu Picchu.
Vi fick se hur Inkas odlade i trappor.
Ett helt berg som hade trappor uppifrån och ner 
Saker att handla finns alltid
Om ni tittar noga på fotot nedan så ser ni små fönster... det är begravningsplatser där Inkas begravde sina döda, de begravdes i fosterställning så de skulle få plats.
Stenar ditlaggda en efter en av Inkas till ett hus 
Sötnötar
I dag har jag provat Vicuña kött den finaste av lamadjuren kallas för Perus guld pga. att garnet är så dyrt, och köttet var väldigt gott
På väg till tåget skulle vi ta en mopedtaxi och när vi kliver in så ligger den här lilla söta pojken i bak, han får snällt vara med pappa på jobbet och ibland blir det tröttsamt.
Lilla hjärtat, han hade lite mat brevid sig om han skulle bli hungrig.
 
Här är tåget som går uppe i bergen till Machu Picchu
Nu får det bli sängen klockan är 21:53 och i morgon ska vi upp 4:00 för att vara vid bussen som tar oss upp till Machu Picchu 5:30.
 
God natt gott folk eller god morgon är det väl snart för er.
Barbro

Titti vad du är duktig att få in på kort det stora och det lilla du är med på...grattar dej för det...kanske lite av pappa Gunnars gåva? Toppen vilka upplevelser du har! Gick det bra med det höga trycket eller lite tryck? Kram, gumman...var försiktig! Din faster i södern.
Nu har jag biljetten och seguro de viaje klart...den andra reser jag härifrån...alltså, November. Barbro

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress