I går fick jag vinka av min fina lillebror vid bussen som skulle ta honom till Buenos Aires och flygplatsen tillbaks till Sverige, men innan dess har vi haft två dagar där vi har haft avsked för honom.
I går överraskade vår faster oss med att ta hit tre kusinbarn som vi trodde att vi inte skulle få se eftersom de inte bor med min kusin. Men hon hämtade dem hos deras mor och kom med dem och det var glädjetårar från oss alla
Tvillingarna Lucia och Pedro 14 och Camilla 18 år
 
Vi fick en härlig kväll innan vi skjutsade Peter till bussen som skulle ta honom till Buenos Aires, det blev pizza, Argentina är fantastiska på pizza och innan vi skulle bryta upp så föreslog Zoe att vi alla skulle säga något fint till Peter, så var och en sa så fina ord till honom, jag som är så känslig grät mest hela tiden.
 
Peter är så speciell, finare människa får man leta efter och barnen har verkligen njutit av honom.
I tisdags så hade vi middag här på kvällen med hela familjen och Rominas familj, middag äter man vid 22 tiden, de är riktiga nattugglor och sen gick vi ut för att äta glass, 23.50....
 
Vilket fantastiskt liv jag fått att leva, vaknar varje morgon och tackar Gud för alla vackra människor som finns i mitt liv och som ger mig så mycket kärlek och glädje.
För mig återstår det 1 vecka i detta fantastiska land, jag tror inte det var sista gången, den här gången ska det inte ta 45 år innan jag återvänder.... hm det innebär att jag skulle vara 100 så innan dess får det allt ske.
 
Nu blir det siesta, det är viktigt här.
En kram från mig gott folk
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress