Vi har snart varit två veckor här i Argentina och nästa vecka vid den här tiden tar Peter bussen till Buenos Aires för att sen på torsdag ta flyget hem.
Det har varit fantastiskt att få ha honom med på först ettapen på min resa.
Tiden i Río Cuarto har gett oss så mycket, vi har en underbar familj som verkligen gör allt för att vi ska trivas, samtidigt som de måste jobba men vi är så glada av att bara få vara i deras närhet.
 
Vi bor hos min kusin German, han är tandtekniker och har sitt laboratorium på bakgården i huset där de bor
 
 
Tandtekniker var mitt drömyrke när jag var ung, ville bli det, men så blev det inte, så sitta bredvid German och bara titta på när han jobbar är fantastiskt.
Här bygger han upp en stifttand.
Han är riktigt duktig, åker runt i Sydamerika och håller kurser.
 
I fredags var vi på en marknad som hålls en gång om året, riktigt trevligt hade vi
Romina min kusins fru tillsammans med sin mamma till höger och en moster till hennes pappa till vänster.
 
Ja, jag tog rätt beslut att ge mig ut på den här resan nu när jag är frisk och kan, tankarna gick att jag skulle göra den när jag blev pensionär, vem vet om jag lever när jag är pensionär.
Såg detta på en kär väns instagram idag och jag gör mitt bästa :-)
 
Carina

Så klokt beslut du tog, när du bestämde dig för att resa! Är så glad för din och dina släktingar/vänners skull att ni får träffas 🤗

Marzieh

Fantastiskt att få ledigt för att resa!!! Min arbetsgivare vägrar ge mig ledigt för resor säger att studier kan vara ok men inte resor. Grattis!

Svar: Jag läser på distans samtidigt som jag reser, men jag har fått tjänstledigt förr av två olika arbetsgivare för att resa så det handlar om att ha en bra arbetsgivare. Lycka till
Tittilina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress