Det blir sena kvällar, vi sitter framför brasan i mina vänners stuga uppe i bergen i Virginia och delar livet.
Maria och jag har mycket att ta igen, hon är min bästa barndomsvän från Ecuador, vi fick bara tre år tillsammans men vi har aldrig tappat kontakten.
Vi träffades på en lägergård, ett ungdomsläger som far och mor skickat mig på mitt första sommarlov i Ecuador, jag var 11 och hon 14, jag hade alltid äldre vänner eftersom jag var storväxt.
Vi fann varann direkt och blev oskiljaktiga. När hon var 17 och jag 14 berättar hon för mig att hon ska flytta till USA till sin mamma som flyttat dit något år tidigare detta var 1976.
Det tog inte många månader så var dagen kommen, jag vinkade av henne och vi grät och kramades och lovade varandra att vi aldrig skulle tappa kontakten, och så blev det.
Vi skrev långa brev till varandra och berättade allt för varandra, när jag sen 1980 flyttade hem till Sverige så åkte vi via USA men jag fick aldrig träffa henne för hon var på college långt borta, men vi pratade i telefon.
Först 1987 besökte jag henne, då hade hon fått sin son, sen träffades vi 1998 med våra familjer i Ecuador och 2010 kom hon och hennes dotter för att hälsa på i Sverige.
Numera har vi  FaceTime så minst en gång i veckan snackar vi.
 
När jag vaknade i morse så var det -11 men en strålande solskensdag, vi bestämde oss för en utflykt till lite olika marknader.
Vi började med en Lavendelfarm, större än deras som också har en butik med lavendelprodukter men också vinprovning.
 
(null)
(null)
(null)
 
Efter fantastisk vinprovning, två vita, ett rosè och två röda alla med inslag av lavendel tog vi oss till Dayton och mennoniternas innomhusmarknad, mennoniter är ungefär som amish men enligt dem själva inte så strikta.
Jag njöt av allt vackert, mycket antikt men också en kvilltbutik och hemmagjorda matvaror och godis.
Fantastiskt med alla dessa tyger i alla nyanser, hade gärna köpt med mig men som sagt resväskan är för liten.
Leksaker, här satt en trevlig kvinna, som gärna ville prata, kvinnorna är klädda i långa kjolar och små hättor på huvudet.
Sylt och mataffären där de också tillverkar allt
När vi kom hem så stod ett rådjur på vår parkering, inte alls intresserad av att flytta på sig. Bob säger att det lika gärna kunde varit en björn för det finns det gott om.
 
 
Nu ska jag sova, klockan har passerat midnatt, god natt