Ja, hösten har verkligen gjort entré både när det gäller färger och den krispiga kylan, jag har sagt det innan, men det tål att upprepas jag gillar hösten.
Så här ser det ut på min bakgård, vi har ett fantastiskt träd, framförallt på hösten är det fantastiskt för alla vackra färger som det skiftar i men på sommaren är vi inte särskilt glada i det för det skuggar och kladdar ner ordentligt, önskemål finns att det skall tas bort men vi får se om det överlever dessa viljor.
Det är egentligen grannens träd men vi har största delen på vår sida.
 
Så här ser det ut på marken, och det är sånt som vi får kratta upp, då är det inte lika roligt även om färgerna är bedårande vackra.
 
 
Min förkylning vill inte ge med sig nu är jag inne på fjärde veckan och i dag har jag haft feber igen....
Jag var ju hos läkaren i torsdags men hon sa att det bara är virus och som vanligt finns inget att göra, men jag går omkring med ledvärk och allmänt hängig och nu feber igen, hmm inte bra.
 
Jag har ju inte kunnat träna på fyra veckor och på gymmet tror de väl att jag har hoppat av igen...
Längtar verkligen efter mina spinningpass.
I dag var det 5:2 och som vanligt har det gått bra, jag är verkligen inne i det nu och det är som att kroppen har vant sig, den behöver vila från mat två dagar i veckan och den mår bra av det.
 
Nu tänker jag ge upp för i dag, jag har fått en fantastisk hostmedicin som gör mig ganska så dåsig och den tog jag för ca 30 minuter sedan så nu är det dax att lägga ner huvudet på kudden.
En God natt önskar jag er alla