För över 10 år sedan tog kärleken slut och kom aldrig tillbaka och jag trodde faktiskt att det så skulle förbli.
Men tänk vad fel jag hade.
 
Det började med några promenader på ca 30 minuter och sen utökade jag dem till en timme eller mer.
Efter det kom längtan till mer och i dag tränar jag på gym nästan varje dag och sen tar jag promenader så jag kommer upp i minst 8 km men oftast blir de 10-12 km.
 
Jag är så lycklig att jag fått tillbaka kärleken till träningen, jag har hållit på nu i ca 2 månader.
 
Innan min skilsmässa så tränade jag 4-5 gånger per vecka och det hade jag gjort i flera år, träningen var så viktig för mig så om någon bjöd ut mig en träningsdag så tackade jag nej.
Löjligt kanske men så var det.
Då tränade jag spinning, bodypump, pilates och box, i grupp men i dag går jag till gymmet och kör igenom kroppen i maskiner. Jag tränar underkropp en dag och överkropp nästa.
 
Tänk vad träning gör med dig, jag är en ny människa, jag mår så fantastiskt gott av den, det är därför jag kallar det kärleken i mitt liv.
Ett par träningsskor är lycka
Jag börjar dagen med träning, är oftast där innan 6 på morgonen och färdig runt 7:30, det finns dagar som jag är på gymmet vid 5 för jag ska till jobbet sen.
 
Jag är inte uppvuxen i en familj där träning eller röra på sig var naturligt, så jag hade aldrig lärt mig det från barnsben, men bestämde mig för att prova det i början på 2000 och blev fast.
Mycket tror jag berodde på en bra PT som jag fick i början och sen att jag upptäckte att det var underbart att få egen tid.
 
Det jag kan känna är att det lätt kan bli ett tvång, att jag måste göra det, har svårt att prioritera bort det  om något annat dyker upp.
 
När man ser resultat så gör det ju också att man prioriterar träningen.
 
Så det är kärleken i mitt liv just nu.
Det kanske finns en till men det tar vi en annan gång 😉
 
Så träna mera gott folk, det gör gott för kropp och själ
God söndag