sitter jag och bara njueter av stillheten.
I dag har vi en dag som vi inte gör något, mer än packar och tvättar.
 
Sen Bella kom så har vi flängt runt som skållade skin för att se så mycket som möjligt, mest för hennes skull för jag har ju sett det mesta av det redan, men jag njuter tillsammans med henne.
 
Vi hade fantastiska dagar i New York värmen kom med besked redan i tisdags, 27 grader och sen fortsatte det så hela veckan.
 
Bara resan in till Manhattan tog över en timme från Queens och sen stannade vi där hela dagen, inte undra på att vi är trötta.....
 
En av dagarna hamnade vi på New Yorks Public Library. Vilket bibliotek, så vackert
 
Sen blev det naturligtvis Central Park
Salsa toner drogs vi till
 
Lördagen tillbringade vi med Dalia och Otto, vi körde ut till Long Island och kikade runt på stränderna men värmen höll inte i sig så det var inte aktuellt med bad
 
 
Vi käkade på en härlig restaurang utmed havet
 
I söndags tog vi en buss till Washington DC där vi stannade i tre dagar, Washington är en otroligt vacker stad där det finns många museum, de flesta är gratis dessutom.
Vi började i stadsdelen George town, där strosade vi runt och tog en båttur 
Vita huset
 
Washington har många mäktiga byggnader
 
I tisdags så var vi på African Amercan museet, en upplevelse som lämnade oss ordentligt berörda, ett nytt museum som berättar de svartas historia i världen men framförallt i USA.
 
Visste ni att Danmark tog emot skepp med totalt 85000 svarta slavar på 1700-talet? det var inget jag visste, man tror ju mest att det var USA men Danmark,England, Frankrike, Brasilien, Holland och fler som jag inte kommer ihåg, berövade människor deras frihet och rätten att få bo i sitt eget land för de var enligt dem inte människor som vi vita och skulle behandlas värre än djur.
Ja det var ett tufft museumbesök, men träffade dessa tre vackra kvinnor som gjorde min dag.
 
Nu har vi varit hos mina underbara vänner Maria Isabel och Diego i Virginia i några dagar och bara njutit av att prata och umgås
I morgon åker vi tillbaka till NY för några dagar och sen blir det New Jersey våra tre sista dagar innan vi återvänder till Sverige på fredag.
 
Snart är detta äventyr över och jag ska anpassa mig till den vanliga vardagen igen, det kan nog bli svårt,eller inte....
 
Trevlig helg gott folk