Helgen är snart över för mig jag har 46 minuter kvar, i Sverige vaknar ni till en ny dag snart.
Min vän Marisol som så gentilt erbjöd mig att bo i hennes hus när jag är här, visade mig lite nyttiga juicer som jag skulle dricka för att rensa kroppen på skit.
Varje morgon dricker jag färsk aloevera och citrondryck på fastande mage, ett stort blad aloevera på ca 60 cm kostar bara 60 cent, det räcker i en vecka minst.
Sen dricker jag alfalfa (även kallad blålusern) med ananas, dess egenskaper är fantastiska. Alfalfa har massor av vitaminer, dricker du det så rensar det ut gifter, ger dig en fin hy och friskt hår.
I går var jag på en ekologisk marknad och handlade för hela 8 dollar, detta fick jag
5 Avokados för 1 dollar, ananas 1 dollar st,  20 clementiner för 1 dollar, det är sjukt vad frukt och grönsaker är billigt, för övrigt är det ganska så dyrt.
 
I går blev jag bjuden på lunch hem till äldre generationen Armas, min vän Patricia är gift med deras son Raul,
Raul har en sjukdom som förtvinar hans muskler och den har han nog haft i minst 20 år, men nu är det riktigt illa, man förstår inte längre vad han säger och han klarar sig inte själv.
 
Det som berör mig är vilken omsorg hans pojkar har om honom, Christian 29 år bor fortfarande hemma för att hjälpa till, och det innebär verkligen ett heltidsarbete, Samuel 28 bor i Tyskland men kom hem nu i onsdags och han tar hela ansvaret nu när han är hemma så att Christian och Patricia får villa.
Här ger han honom massage i hans onda kropp.
Sammanhållningen i familjerna här är något jag beundrar, men tar hand om varandra och barnen visar så mycket kärlek och omsorg om sina föräldrar, nästan alla familjer samlas alla generationer på söndagsmiddag, där alla bidrar. Familjen är viktig.
 
Nu är snart söndagen slut och jag bör sova, god natt gott folk