Kände helt enkelt inte för snö och kalla vindar, så jag bestämde mig för att bli kvar här i Arizona ett par veckor till.

 

Min vän som har lavendelfarm är förtvivlad, när hon kom hem från Hawaii så var det snöstorm och delar av taket hade blåst av på hennes hus och flera hus som de administrerar till studenter i Baltimore.

Så hon har att göra, och inga tvålar blir det....

Vid den här tiden brukar det vara svensk sommarvärme i Washington.

 

Jag tog beslutet i måndags, hellre är jag kvar här i vackra Arizona i 25-27 grader (under dagen) än sitter och huttrar ute på landet i Maryland.

 
 
Så 12/4 flyger jag nu, hoppas att vädret vänder ordentligt fram tills dess.

Washington är ju så vackert på våren med alla sina körsbärsträd.

Det jag sörjer är väl att jag missar chansen att jobba med min kompis i hennes hudvårdsproduktion men finns det ingen lavendel så finns det ingen.

 

Jag har ju chansen att återvända nu då ;-)

 

Så i dag satt jag och njöt i solen, inte ett moln på himlen på hela dagen.

 

Sen blev jag klar med min deklaration och det känns skönt, hade lite tillägg eftersom jag har hyrt ut min lägenhet för mer i år än vad schablonavdraget är.

Skönt att ha det klart, trots det blir det lite pengar tillbaka innan midsommar, passar bra när jag kommer hem med fickorna tomma men själen full av upplevelser och intryck.

 

Trevlig skärtorsdag kära ni, låter inte som att man firar påsk så mycket här, inte ens lediga på långfredagen så jag blir nog utan det i år.