Ringde upp Annika i morse för att prata av mig lite, hon har en viss förmåga att förstå mig, vi är i samma situation i livet och strävar åt samma håll.
Det blev en hel del minuter i telefonen och innan vi skulle lägga på så undrade hon om jag ville följa med ut och se om vi hittade blåbär. KLART SOM KORVSPAD!!!!
 
Vi fixade lite fika och möttes på IKEAS parkering i Kållered, hon plockade upp mig och så drog vi till Onsala....
Men antingen är Onsalaborna väldigt glada i blåbär eller så finns det inga blåbär att tala om där, ris fanns det gott om men bär saknades. Små mini grodor fanns det också gott om.
 
Så här såg det ut i min burk efter 1 timme
Tröstlöst kan man tycka, men så trevligt att gå där i skogen och prata om livet och drömmar vi har.
 
Vi hittade lite till men mycket blev det inte, så här mycket fick jag
Kanske 200 gram, men det blir två goda frukostar, alltid något och att ströva runt i skogen är riktigt trevligt med rätt sällskap.
 
I morse när jag läste min andaktsbok vid frukosten så fick jag till mig det här som talade till mig
Med tanke på mitt mående den sista tiden, visst jag vet att jag har Gud inne i mig, över mig, under mig, bakom mig och framför mig och det ger en underbar trygghetskänsla och han borde (kan man tycka) vara nog för min ensamhet, men det är inte alltid så lätt även om man skulle önska att det var det.
Det här fick mig i alla fall att tänka till och reflektera över att Gud faktiskt är en läkande kraft som gråter med mig och han är samtidigt det helande livsbejakande skrattet i mig.
 
Min underbara Vivi 19 år sa till mig i går att Jesus har också lidit och han har känt sig ensam och övergiven så han vet var du går igenom, denna underbara tös som fyller mitt hjärta med kärlek är så klok.
En bild tagen på oss i vintras, är hon inte vacker? hon strålar som en morgonstjärna, Jesus innifrån och ut.
 
Det tog inte så lång tid att rensa mina blåbär så nu får det bli en god bok i soffan, läser analfabeten som kunde räkna just nu och den är så rolig så man ville inte vara ifrån den för länge.
 
Trevlig måndagskväll gott folk
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden