Februari var mitt sista inlägg och nu är det slutet på maj
 
Livet kommer emellan och ibland finns inte inspirationen helt enkelt fast man egentligen älskar att skriva.
 
Träffade en kollega på en föreläsning som jag inte träffar så ofta på grund av att vi inte jobbar på samma ställe och att hon inte jobbar så mycket.
Men varje gång vi ses så är det ett kärt återseende, ni vet en sån där människa som man egentligen inte vet så mycket om och inte känner så väl men känner en obeskrivlig värme de få gånger man ses. 
Hon sa i alla fall "Titti jag saknar dina inlägg" men va? Läser du dem?
Ja det gjorde hon och jag blir ju otroligt glad när jag hör det och framförallt när dom säger att dom gillar vad jag skriver.
 
Vilken underbar tid vi går till mötes och redan är i, trodde aldrig våren skulle komma, men nu kvittrar fåglarna, solen värmer, havet skimrar och naturen byter skrud varje dag.
Så fantastiskt underbart.
 
Jag har sagt det förr men repeterar, med åren så har jag blivit barnsligt förälskad i naturen.
Bara att se de små rosa bladen från körsbärsträden på en grådassig gata gör något med mig
Jag kan bara inte gå förbi, måste ta en bild. 
Vad gjorde man innan telefoner med kamera? Man fick helt enkelt njuta i tysthet och inte dela med sig.
Snuset såg jag inte när jag fotade men det blir något vackert av det med, ljuvliga körsbärsblom intil en ful använd snus gör bladen ännu vackrare.
 
Var ute och gick runt Sisjön för ett par veckor sedan med min vän Annika och man blir ju lite smått salig av allt vackert
För mig är det svårt att tro att detta inte skulle vara skapat av en högre makt som vill oss väl.
Jag fylls av en värme och ett lugn när jag ser allt det här vackra som som jag tror någon har skapat precis som jag är skapad av dessa händer.
 
En kväll förra veckan åkte jag ut med mitt kusinbarn Tommy och hans Viola för att bara njuta av solnedgången över havet i Fiskebäck.
Vi drack vår "mate" ett Argentinskt te som vi dricker flera gånger per dag och med Tommy så dricker man det på riktigt Argentinsk vis med sugrör som alla delar. Till maten spelade vi lite kort och bara njöt av sällskapet.
 
Inget går upp mot denna tid i Sverige.
God kväll gott folk ❤️