Fantastisk känsla i dag när jag orkade gå 4 km på 45 minuter, jag är nästan tillbaka på ruta 1 igen och det känns så skönt.
Eller vi får se när jag nästa vecka är tillbaka på gymmet hur det känns och hur mycket jag har tappat där men överlag är jag pigg och har lust att ta tag i saker.
I lördags gjorde jag färdigt ett lapptäcke som ska levereras i helgen, i går började jag sy på en klänning till en liten tjej nära mitt hjärta och i dag har jag bakat bröd. 
Det blev oförskämt mycket serietittande under de två veckor jag var sjuk, en Netflixserie kallad Velvet, helt underbar och på spanska naturligtvis.
Den utspelar sig på 50-70 talet och den handlar om en modegalleria och alla som jobbar där, ljuvliga kläder, jag har alltid varit svag för kläder från 60-talet.
Den här serien har väckt min längtan till att sy igen. Jag sydde mycket på 80 och 90 talet men sen har det varit dött på de området förutom lite lapptäcken då och då men inga kläder.
 
Jag har börjat med en klänning till en liten ettåring men hoppas få tillbaka lusten att sy till mig själv också, det är så rogivande och roligt när man väl är igång.
 
Man tappar ju färdigheten när man lägger saker på hyllan så länge och tyg är ju inte jättebilligt så det gäller att ha självförtroende att man fixar det efter alla år och att man hittar bra mönster, för utan mönster fixar jag det inte.
 
Återkommer om jag bestämmer mig för att ge det en chans igen, om inte annat så kan jag ju fortsätta sy till min lilla Line.
 
Nu blir det en kopp te med nybakat glutenfritt bröd, det här brödet från Nillas Kitchen är ljuvligt gott, man kan verkligen inte tro att det är glutenfritt
 
Go kväll gott folk