..... sittandes på en stol.
I går behövde mina vänner med tryckeriet hjälp akut, de hade fått en stor beställning som skulle vara klar i går eftermiddag egentligen, ett bröllop som äger rum i dag....
 
Har man pengar här så lägger man mycket pengar på bröllop, dessa människor kommer nog lägga ca 2 miljoner kronor om inte mer på sin mellanflickas bröllop, bara maten kommer att kosta ca 50 000 dollar  närmare en halv mille i kr till 450 gäster, sen kommer det till lokal, dekoration, levande musik ca 50 000 dollar (man anlitar kända artister) kläder, och naturligtvis bröllopsarrangörer som gör mycket av jobbet kostar en del....
 
Vi har jobbat hela den här veckan med att trycka upp placeringskort, menyer, kort med bordsnummer samt lista var man ska sitta. Man gör inget sånt för hand, det ser för billigt ut.
Sen har vi gjort 450 lådor som man kan ta hem sin tårtbit i, 85 stora rosor, 55 lite mindre.
 
Vi gjorde också inbjudningarna för ca en månad sedan (man är inte ute i tid här) 320 inbjudningar som alla kördes ut med chaufför, korten hade också samma ros på utsidan av kuvertet och då gjorde vi 340 rosor.
Här paketerar Camila en del av lådorna till tårtbiten
Det här är ett jobb jag skulle kunna tänka mig, min konstnärliga ådra får ordentligt med blod i sig.
 
Tjejen som gifter sig är makeuppartist och temat går mycket på det, här har vi beställt en makronlåda som ser ut som en ögonskuggslåda med hennes logga på som vi tryckte, här kommer det att ligga makroner i all dess färger och smaker.
 
Kom hem i går vid 23 tiden helt slut och hög..... Killen som tryckt upp menyerna hade lagt ihop dem för tidigt så baksidan på 450 menyer hade blivit kladdiga av framsidan, tack o lov så var det en blank kartong som det var tryckta på så vi kunde ta bort det med tinner och en bomullstuss, men det var rejäla ångor i rummet när 450 menyer skulle fixas av 4 personer under tidspress, chauffören väntade på oss.
 
I dag slappar jag, klockan är 12:13 och än har jag inte fått kläder på mig.
I eftermiddag blir det bio med Camila och hennes mamma, vi behöver göra något helt annat efter allt slit.
Bio är billigt här 6 dollar på helger och 5 dollar på vardagar samt att har man biokort så kan två gå för en vissa vardagar.
Ha en skön lördag gott folk även om den hos de flesta av er snart är över.