Blev inspirerad av min vän Johanna i dag, hon stod och bakade bullar hela eftermiddagen medan jag satt i hennes fåtölj i köket och bara babblade.

Hon är ljuvlig den där barnmorskan, allt hon bakade på sin enda lediga dag den här veckan skulle hon ge bort till någon som verkligen behövde det, en nybliven änka. Hon är guld min Johanna.

Men som sagt hon inspirerade mig.... jag skulle egentligen gå hem och städa men dammsugaren står så fint mitt på köksgolvet men jag har rykande färska bovetefrallor nyss uttagna ur ugnenFantastiskt goda glutenfria bröd som jag hittade receptet på "Nillas Kitchen" https://nillaskitchen.com/2013/09/17/naturligt-glutenfritt-brod-recept/

Jag stoppade i lite solroskärnor.

De ska jäsa lite längre än vanligt men så saftiga de blir.

I receptet så står det att man ska vänta tills de har kallnat för att äta dem, helst dagen efter, men se de gick inte och jag förstår inte varför de ville de, de va precis så goda som nybakat varmt bröd ska vara.

Nu sitter jag ute på balkongen med mina nyinköpta solcellslampor som enda belysning och njuter av en mate med dessa goa bröd.

Mate är argentinas national dryck.

Städa får jag väl göra en annan dag, jag har ju hela livet på mig.
God natt gott folk