Njuter av varje sekund, tack maj för värmen, äntligen efter en seg vinter och vår.
Jag njuter av promenader, kvällar på balkongen med en kopp te och ett korsord.
Jag njuter av att vakna av fågelsång, finns det något vackrare?
I dag blev det en promenad in till centrum för en träff med vännen Mia på ett event som en favoritbutik hade ikväll, vi fick prova på Románs chilisåser som han tagit med sig pappans recept från Mexico och nu tillverkar dem i Göteborg.
Lite häftigt, hans fina mormor finns på framsidan av en av såserna, den som är grillad habanero på mormors vis.
Vinsten som blir från den skickar han till sin mormor, underbart.
Den vet jag någon i min närhet som kommer att uppskatta 🥰
Han bjöd på ceviche gjord på kikärtor, tyvärr kunde jag inte prova för jag tillhör de där som inte kan få i sig koriander, många har frågat mig hur jag klarade av att leva i Sydamerika utan att fixa koriander och det är för mig en gåta, men det jag vet är att jag kommer aldrig att lära mig det om jag inte lärde mig det då.
 
När jag kom in genom min dörr nu ikväll så föll min blick på mitt sovrum och jag blev alldeles varm av hur fint det är och att det är en kärlekshandling från min bror, under en tid som han hade det riktigt tufft i livet men han valde ändå att komma och hjälpa mig att få det så fint.
Jag får njuta några veckor till sen får någon annan göra det, eller så försvinner det för det faller inte dem i smaken men jag fick njuta av det i 4 år, Tack älskade Lasse.
Det blir ett fint sovurm i Jönköping också men annorlunda och där är det inte kärlek inblandat, det är den stora skillnaden.
God afton gott folk nu drar jag snart ner rullgardin
Kram från mig 💕