I dag har jag tillbringat i princip hela dagen i kyrkan, var hemma för att käka lite mellan 11 gudstjänsten och 16 gudstjänsten, annars har det gått i ett.
 
Jag är tacksam och lycklig för att jag har en kyrka där jag trivs och får vara med om så mycket underbart, att få vara med på tre gudstjänster en söndag där två av tre är proppfulla och de tredje är fullt det är nåd mina vänner, men vet ni vad som är bäst av allt? Jo att 3/4 delar av besökarna är människor mellan 13 och 35 år.....
 
Foto av Andrea Abrahamsson
 
Vi har så mycket kreativa team i dag fick vi lyssna till en nyskriven låt som Armando Sanchez, Tommy Sjöström och Lukas Fredriksson skrivit, helt fantastisk!
 
Armando sjöng den tillsammans med Daniela Imsen
Foto Pontus Tunhav
Armando kommer från Mexico men han har de senaste åren gått på Hillsongs College i Australien, han är så fantastiskt kreativ både med media och musik, han har blivit en välsignelse för vår kyrka.
Har vi tur så stannar han för han har hittat kärleken i svenska Jessica :-)
 
I morgon börjar en ny vecka med nya utmaningar, vi har 21 dagar framför oss med bön och fasta i kyrkan och det har vi haft de senaste 8 åren varje september, det är en tid när vi går in  konkret i bön för vår kyrka och vårt Göteborg, vi vill göra skillnad.
 
Jag ser framemot dessa 21 dagar och vi avslutar dem med en stor gudstjänst på biografen Draken vid Järntorget, det blir riktigt häfftigt, inget jag vill missa.
 
En trevlig söndagskväll gott folk och en härlig ny vecka
Kram
 
Översättning till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden