28 februari 2014

YOUTH ENCOUNTER!

Dagbok

....... Ja, då har man varit på Youth och njutit av att vara tillsammans med en massa goa ungar, och, Nej, jag kände mig inte utanför snarare en i gänget, så fantastisk känsla när man dyker upp och flera kommer fram och kramar om mig och är inte alls förvånade över att jag är där....
 
Varför gick jag dit då? Jo för att min son Daniel talade i kväll och jag missar inte gärna det, jag är nog hans största fan....
Han var ju naturligtvis helt fantastisk, jag tycker att varje gång jag hör honom så överträffar han förra gången, han är tydlig, intressant, rolig, djup, engagerad, pedagogisk och han brinner för de han tror på och de värmer mitt modershjärta.
De han fick med sig som barn fick slå rot och i dag står han på egna ben i sin tro och har gått om mig med hästlängder, JA jag är stolt, men det är Gud som skall ha äran.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken stämning, vilken feeling, jag har alltid trivts med unga människor och jag tror att de trivs med mig, det känns så i alla fall. och att då få vara i kyrkan en kväll när det är på deras villkor är en förmån.
Det är fantastiskt att se dem hängivna den Gud de tror på, att se dem leva ut sin tro och inte smyga med den, de är stolta över den.
 
Så i kväll trotsade jag min trötthet och njöt i sällskapet av ca 100 unga, så gott.
Nu blir det sängen för min del
God natt gott folk