Konstig formulering kanske men jag menar det jag skriver.
 
Som de flesta i dag så har jag snapchat, mest för att kika in på andras mer än att lägga ut något själv.
I dag när jag kikade in där så upptäckte jag något som faktiskt fick mina ögon att tåras och jag kände mig stolt som mor, stolt över dig min fina dotter. 
Du som kan reta gallfeber på mig och få mig att se stjärnor emellanåt men mest fyller du mitt hjärta av tacksamhet, tacksam över ditt vackra sätt att vara med andra, din förmåga att få andra att må gott, din kärlek till människor går över gränser som många av oss andra aldrig skulle gå över för vi är för bekväma.
 
Du mitt hjärta är den tjejen som jag så gärna hade sett fanns i ditt liv när du som mest behövde det, den där tjejen som tar sig tid me dem som är betydligt yngre, som är i början på sin vandring till att bli vuxen. Den där åldern när man är så osäker och beroende av vad andra tycker och tänker. 
Tänk att då få ha en ung vuxen i sitt liv som uppmärksammar, som bryr sig, som hittar på roliga saker, som bjuder hem ett helt gäng tjejer till sig och fixar mys, sånt mys som tjejer gillar, spa, gott att äta, skratt och snack, film och sist men inte minst du erbjuder dem alla att sova över.
Du tar med dem mitt i natten på en roadtripp till affären 2 minuter innan den stänger för du kom på att du har ju inte frukost till dem dagen efter.
Tänk vilka avtryck du lämnar i dessa tjejer, det finns en stor chans att de en dag kommer att bli den där ung vuxen i andra tjejers liv när det når din ålder, för att du en dag visade vägen.
 
Ja jag kan inte vara annat än stolt, jag vet att det du gör det gör du för din kärlek till Gud och den kärleken får ringar på vattnet.
 
Tack mitt barn, jag älskar dig