I dag gjorde huvudvärken sig till känna mellan frukost och lunch. Kände mig ordentligt svag och darrig. Konstigt egentligen eftersom det är riktig mat jag äter bara inte socker, gluten eller mjölkprodukter.
Det är väll en ordentlig avgiftning, helt sjukt vad vi sätter i oss
Jag har fastat en del i mitt liv och ungefär den känslan är det med skillnad att man lägger så mycket tid på att förbereda maten.
Man känner sig så duktig och kreativ.
 
Jag inspireras av alla fantastiska recept.
 
Efter en välbehövlig siesta efter jobbet så åkte jag till min vän Tanya en sväng och när jag kom hem så satt jag mig ner för att titta igenom alla recept jag fått och ett bröd fick min speciella uppmärksamhet.
 
Fulkonslimpa av dansk rågbrödstyp
OMG vilket fantastiskt bröd, inget glutenbröd har något att komma med efter detta.
Nilla Gunnarsson du är så bra
En massa frön finns i denna ljuvliga limpa, efter 80 minuter i ugnen på 225grader.
Jag var lite rädd att det skulle bli tort och kanske till och med bränt med så hög temperatur men nej, det blev så perfekt.
 
Nu återstår sängen för mig i dag
God natt gott folk