31 juli 2024

Dan före dan

Dagbok

I morgon klockan 14 så blir lägenheten min och under 14 dagar är jag ägare till 2, en i Göteborg och en i Jönköping, märklig känsla.
 
Tänk att dagen är kommen, det gick ändå fort även om jag i januari när jag skrivit på för försäljningen av min tyckte att augusti är bra långt bort.
Nu sitter jag här i ett kök som aldrig varit så rörigt någonsin och resten av lägenheten ska vi inte prata om och bara väntar på att timmarna ska gå så jag får nycklarna och tillträde.
Det fylls på som ni ser typ 25 lådor är packade.
 
Lyssnade i dag medan jag var på gymmet på Mosleys bok, "Mosleys 30 bästa Hälsotips, små saker som får STOR betydelse" En av dessa 30 tips var TACKSAMHET, tacksamhet föder lycka.
Jag är oerhört tacksam för så mycket i mitt liv och jag är barnsligt lycklig så ☑️ på en i alla fall.
 
Min största tacksamhet just nu är att få vara nära familjen Vidén och bara njuta av mina små hur mycket jag bara kan, de är lycka de.
 
Något som jag också är tacksam för är möjligheten att kunna gå på ett gym och stärka kroppen, även här säger Mosleys att styrketräning är oerhört viktigt i alla åldrar men framförallt i min, från 30 års åldern så förtvinar våra muskler sakta men säkert och därför är det så viktigt att träna dem.
Jag försöker gymma 3 dagar/veckan ibland blir det bara 2 och ibland blir det 4.
Jag är tacksam för bra gym där du får valuta för pengarna med bra personal som uppmuntrar dig och känner dig vid namn.
De senaste åren har jag haft 2 bra gym.
OMNIA var ett fantastiskt gym med personlig träning men dom la tyvärr ner i mitt område och då fick jag leta mig efter något annat och det senaste året har jag varit på Empower wellness som också har varit fantastiskt.
Har sökt med ljus och lykta i Jönköping efter samma koncept och jag tror jag har hittat, ska provträna en vecka och se om det är något för mig.
 
Nej, nu får jag återgå till packandet
Trevlig kväll gott folk 💕