Jag är kvar i Malmö och njuter av bror med familj, i går fick vi för oss jag och svägerskan att vi skulle sy varsin klänning, så vi stack till Stoff & Stil för att hitta mönster och tyg, det finns en del tyger att välja på, riktigt rolig affär.
 
I dag blev systuga här hemma hela dagen, vi har nålat, klippt och sytt fram till 21:30, men nu får det vara nog, vi hade en tanke om att ha klänningarna på nyår men vi var lite överentusiastika där, jag är lite ringrostig, har inte sytt  kläder på väldigt länge och det tar längre tid än man tror.....
 
 
 
Konsentrationen är på topp
 
Ett härligt mjukt tyg i underbara färger.
 
Lotta är nästan klar, smådetaljer kvar... det är dom som tar tid.
 
Ja, vi har haft en mysig dag, brorsan är Guld, han har servat med fika, middag, efterrätt, lite rörmockeri och barnpassning så vi ska kunna jobba ostört, det är inget jag är van vid, fantastiskt.
 
Tänk att det är sista dagen på 2013 i morgon, vilket år! Jag har upplevt mycket, det har varit fantastiskt på många sätt, jag är tacksam för mycket, det har också varit ett tufft år, där jag stundvis inte vetat om jag ska orka med dagen, men det har gått och nu ser jag framåt, det kan bara bli bättre, jag ser mycket ljust på framtiden, tror på 2014 som mitt ÅR och ditt.
Vi har mycket att se framemot om vi bestämmer oss för att detta ska bli bra och är ödmjuka inför livet.
Jag är tacksam till min Gud som inte ger mig mer prövning än jag klarar av och bär mig när jag behöver det.
 
Ett Gott Slut till er alla, om ca 25 timmar har vi ett nytt År och underbara möjligheter om vi vill ta till vara på det.
Kram på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress