31 januari 2014

Oväntat besök!

Dagbok

Vad underbart det är med vänner, vänner som bara kan slå en signal och fråga om jag vill ha besök, KLART som korvspad att jag vill ha besök en fredagskväll.
 
Min vän Margot ifrån Falkenberg var på väg hem med sina systrar från Uppsala och ovädret gjorde att de ville stanna till i Göteborg, så nu sitter jag med två goa tjejer i soffan och pratar och skrattar och bara har det bra.
 
 
 
De stannar över natt och i morgon åker vi tillsammans till Falkenberg, jag skulle åka till Margot i morgon och stanna till på måndag, men nu får jag åka med dem och så tar jag tåget hem, billigt och bra :-)
 
Livet är så härligt och värdefullt när man har goa vänner runtomkring sig och de har jag mycket av.
Jag har en fantastisk vän som bor alldeles för långt borta men när vi träffas så är det alltid lika kärt, i dag fyller hon dessutom år. _4 år, Grattis kära Birgitta på födelsedagen, jag misstänker att din käre, uppfinningsrike, överraskande, romantiske, generöse, rolige make har hittat på något alldeles underbart mysigt för dig, det är du värd.
 
Barnen älskar henne som en riktig moster
 
 
Birgitta lärde jag känna när jag kom till Sverige för över 30 år sedan och vi fann varandra direkt, efter något år hittade vi en stor lägenhet som vi flyttade in i tillsammans, en stor 4:a på 120 m2 med en fantastisk usikt över sjön Åsunden i Ulricehamn.
Vi bodde ihop i totalt 8 år, vi har varit ute och rest tillsammans bl a till Ecuador två gånger, när jag sen fick familj så har hon varit som en moster för barnen och dom älskar henne och hennes John.
Ja för hon lämnade Sverige för ca 19 år sedan för att följa sitt hjärta, hon lämnade Sverige för skapa ett liv tillsammans med John hennes stora kärlek.
I dag är hon en inbiten Londonbo och jag tycker nog att hon blivit en hel del Britiserad....(mitt ord)
Men hon kommer någon gång per år och hälsar på oss och vi har varit där några gånger så saknaden blir inte så stor.
Ja, på tal om goa vänner så fick ni reda på att Birgitta fyller år.
Nu tänker i alla fall jag slockna för att i morgon vakna upp till en ny dag och min resa till Falkenberg.
God natt gott folk
Annika

Ha en riktig skön helg Tittiiii i Falkenberg!

Svar: Tack!
Tittilina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress