.... är en konst helt klart.
Men jag gör framsteg, för något år sedan eller snarare månader sedan skulle jag inte kunnat tänkt mig att åka iväg till stranden i enbart mitt eget sällskap men i fredags  var det premiär.
Efter jobbet bestämde jag mig för att åka upp till Delsjön. Jag fixade lite melon och dricka och skrev en liten blygsam notice på FB " Delsjön någon?" Jag gjorde alltså ett tappert försök att slippa åka dit själv men det gav inte napp, inte ens en liten like....
Helt klart så var det så att det var min tur att face:a detta och jag gjorde det tapper som jag är..... 
Så nu kan jag skriva i mitt livs CV att jag har legat på en strand eller snarare gräsmatta, helt själv (nja inte riktigt sant, det var ju fullt av okända människor) i sällskap av sommarpratande David Hellenius och käkade vattenmelon, och det gick riktigt bra.
Nu får det bli nästa steg i detta projekt, bio kanske eller restaurang... nä fy sjutton så tråkigt.
Men det går bättre och bättre, känns nästan som om jag går igenom något 12 stegs program, haha.
Här ligger jag och njuter av solen.
 
Lördagen blev lite bättre med sällskap, tillbringade den på kyrkans secondhand, vi hade lite jippon eftersom vi öppnade upp lördagar igen efter sommarstängt.
Levande skyltdockor
Vår egen Circus Mie var också där

Man lär så länge man lever

God natt gott folk

Sus

Bravo tjejen. Kom ju också iväg till badet igår, härligt,
För mig var det en stor seger första gången jag gick på restaurang ensam, är inte helt bekväm med det nu heller men man fixar mer än man tror. Å du, vi klarar allt, Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress