annars kan det kvitta.
Jag är kär i en möbel, och det är inte första gången men den här gången är den min.
Detta fantastiska bord fick jag levererat i dag av mina vänner Jenny och Jocke från Jacobssons Lantloppis.
Innan Jul fick jag reda på att mitt älskade bord som jag haft hos mig i ca 5 år skulle återbördas till sin ägare, jag hade bara lånat detta vackra 1800-tals bord 
I mars skulle det tillbaka och jag fick helt enkelt hitta mig ett nytt, men hur enkelt är det när man inte kan tänka sig vad som helst.
Jag gick ut på FB och efterlyste ett liknande bord på en sida med lantlig stil och nog svarar Jenny, att hon kanske inte hade precis ett sådant men i annan stil.
Jag fick en bild och såg att det verkligen kunde vara något för mig och ett bättre alternativ än mitt dåvarande bord eftersom detta kan göras så mycket större.
120x100 cm totalt 220 cm  långt när skivorna är ute. Jag slog till direkt utan att ha sett det. Jag vet att Jenny kan de där.
Hon fick renovera det och betsa i en mörkare nyans än tidigare, sen satt hon på lite roliga detaljer som krokar på en gavel och ett rostigt handtag på den andra.
 
I går invigde jag det med 6 vänner och man kan sitta utan problem 8 runt 100x120 och när man tar ut skivorna så får det plats hur många som helst.
 
Lycka är det!
Ja det blev bra, tur att Margot ville ha tillbaka sitt bord så att jag fick komma underfund med att jag egentligen behövde ett mer praktiskt och användbart.
 
Besök deras sida på FB Jacobssons Lantloppis och håll utkik efter deras loppisar vår, sommar och höst på deras gård i Olofstorp.
De är så finnurliga, skapar fina saker av vad som helst, jag har en lampa sm är en gammal klotgrill.
Halva mitt vardagsrumm är möblerat med saker från dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
C

Jättefint bord med kul detaljer! Grattis!

Svar: Ja det är jätte fint, men tyvärr har huvudskivan slagit sig så nu är det på lagning så vi får se om det går att fixa till :-(Det mådde inte bra av att komma in i mitt varma hem efter att ha stått i en lada.
Tittilina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress