Här skulle jag helt klart kunna stanna utan svårigheter, jag tänkte på det häromdagen att jag skulle helt klart kunna vara volontär här for ever.
Fortsätta hyra ut min lägenhet och för det som jag får över leva här på denna fantastiska Ö men så kom jag på att jag kan inte leva så långt ifrån mitt livs kärlek. Min älskade lille Ben, det absolut bästa som hänt mig.
Så jag får nöja mig med att åka hit lite då och då, för det är säkert att jag kommer hit igen om jag nu inte åker till Nya Zeeland istället.....
 
Första arbetsveckan är avklarad och eldprovet var i fredags när vi fick ett rum där vi bara skulle bädda rent en säng för en ny kille skulle komma dit på söndag, men de bad oss ändå kolla lite på toaletten mm eftersom det bott en kille ensam där ett tag......
Japp det blev uppdrag sanering istället, det såg ut som värsta tonårsrummet (det visade sig att han var det sen, men han såg betydligt
äldre ut än sina 19) kläder högt och lågt, blandat med mat, fiskespön, longboards, surfboards och saker av alla det slag samt att toaletten var det äckligaste jag sett.
 
Han skulle naturligtvis gjort detta själv, men nu skulle det komman en kille på söndag så vi var bara tvungna att ta tag i det.
Vi bar ut säckvis med skräp, totalt tre sopsäckar samt två sopsäckar som han fick gå igenom för att se om han skulle behålla.
Det tog oss två, totalt 5 timmar av hårt arbete för att få ordning på skiten, vi var helt slut men nöjda.
Kände oss lite som tanterna på tv som har mission impossible i vissa hem, det var bara bakterieprov som saknades ;-)
Nu ska vi hålla koll på honom så det inte händer igen.
Förhoppningsvis så behöver inte vi vara med om det mer.
 
I går tog vi en rundtur i stan med en öppen buss, det fläktade så gott, härligt att få se stor del av Kailua för endast 2$.
När vi var klara med det så tog vi en sväng till marknaden och köpte frukt, inte lika billigt som i Ecuador men ljuvliga smaker.
Detta är "the Queen of fruits" skördas bara en gång per år och vi har turen att vara här just nu, men svindyra 18$ för ett kg
Vi fick köpa två för en dollar för att få smaka, fantastiskt gott
Innan vi skulle ta bussen sprang vi på våra nyfunna vänner Jennifer och Frank Jakobsen 71 och 86 år så vi bestämde att vi skulle ses på kvällen för en dinner och så blev det.
 
Underbara människor, de tycker det är så fantastiskt att vi fann varandra så bra men som Frank sa:
"Travelers are open minded" De har lovat mig att komma till Sverige och jag och Maria bara måste besöka dem i Victoria Kanada.
 
Det var lite från mig gott folk
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress