Dagarna går och nu har jag varit här i över en vecka, hur gick det till?
Jag börjar verkligen känna mig hemma och jag har kommit in i goa rutiner, vaknar varje morgon vid 5:30 går ut och tar en promenad, det är många som går eller springar vid den tiden.
Återkommer lagom till frukost kl 7 och sen är det någon typ av morgonsamling, antingen med hela gänget här eller bara vi volontärer.
Detta är en teamträningskola för att åka ut i mission, de flesta är ungdomar mellan 18-30 år men det finns några äldre också, den äldsta är 67 år. Just nu är vi ca 150 samanlagt med personal, volontärer och elever.
Ungdomar från hela världen, två från Sverige just nu, Lea från Stockholm och Lukas från Jönköping.
Efter samlingen börjar vi jobba, och det är fullt upp, jag går mellan 18000 till 21000 steg varje dag så det är full rulle, går och lägger mig med värk i hela kroppen men go värk.
 
Vi jobbar till ca 16 och sen blir det någon timme vila, en dusch och ut på stan för att upptäcka mer, älskar verkligen Kailua-Kona.
I dag gick vi runt och letade vandrarhem som vi behöver när vi är färdiga med volontärandet och då kommer Marias man samt min vän Ewa.
 
Dessa fantastiska träd finns lite här och där, rotsystemet sitter liksom utanför 
 
Min telefon tog sig ett dopp i toan och vägrade vakna igen så jag får klara mig utan en svensk telefon, min kusin lånade mig en samsung för att kunna ha under min tid i USA så den får duga nu.
Får se om jag kanske uppgraderar mig från en död iphone 6, det kan ju vara billigare här än hemma.
 
Somnade ifrån skrivandet i går så detta blir lite försenat, det har hunnit bli en ny dag.
 
Aloha från mig 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress