.....är jag över denna etapp av min resa.
Överväldigad över att jag får ha det så här bra, jag vaknar lycklig och går och lägger mig lycklig och däremellan ska vi inte prata om.
 
Att få vara på denna fantastiska ö och vakna varje morgon till detta är en välsignelse (null)
Och att bara få finnas i dena miljö bland ungdomar och även människor i min egen ålder som har samma längtan som jag att få mer av den Gud vi tror på och lever för, är ännu mer välsignat.
Det är en helande miljö, det gör gott åt ande, kropp och själ. TACKSAM ännu en gång för mitt beslut att göra denna resa.
I morgon börjar vi arbeta på riktigt, vi fick två dagar för att komma ikapp jetlaggade som vi var.
Vår resa var lååång och det var ju helt klart inte roligt att ingen väntade på oss vid flygplatsen kl 21:30 efter över 20 h resa och 5 timmars skillnad så klockan var 2:30 för oss.
Det hade blivit ett missförstånd så vi tog oss dit vi trodde vi skulle med taxi men där väntade ingen på oss, en ung man som bara råkade vara där gjorde allt för att vår första upplevelse av YWAM skulle bli så bra som möjligt trots allt. Jeremaja vår hjälte.
En tjej som pluggade på universitet erbjöd oss en säng i sitt rum som hon delade med 6 andra tjejer, inga lakan eller täcke men någonstans att lägga ner kroppen.
Dan efter var vi snart på plats och blev installerade på våra rum (null)
Jag fick överslafen med lite trevligt välkomnande, en påse med godsaker och ett handskrivet välkomstbrev.
Bad att få bli nerflyttad inte min grej vid min ålder att klättra upp och ner......
Vi delar rum med Michelle 29 år från Kanada och Sara 25 från USA.
 
Det finns ingen överdrift när det gäller Hawaii det är precis lika underbart och vackert som jag anat och hört från andra.
Dessa enorma träd som jag också såg i Kambodja i Angkor Wat
 
 I dag tog vi en långpromenad till Walmart för att handla lite och på vägen hittade vi ett äldre par som irrade runt precis som vi för att hitta ditt, vi såg affären långt upp i backen men vi fattade inte hur man skulle ta sig dit.
Under promenad så blev vi vänner med Frank 82 och Jennifer 72, han från Kanada och hon från Skottland.
Ljuvliga människor som vi han dela mycket med under vår promenad även en glass på Mc Donalds.
Vi ska träffas igen har vi lovat varandra både här och i Sverige och Kanada. Dessa underbara människomöten som är så berikande, jag får inte nog av dem.
 
Middagen intar vi varje dag uppe på Universitetes campus och antingen får vi ta en shuttel eller en promenad uppför på ca 25 minuter vi brukar ta den dit och gå hem särskilt i dag när det blev en rejäl promenad uppför till Walmart.
15000 steg ganska så exakt.
Vi gick hem och njöt av solnedgången
 
 
Nu ska jag släcka mina blå och ni börjar vakna till liv gott folk
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress