Ja i går fick vi en fantastisk dag.
Ett gäng pensionärer och volontärer samt vi två tog bussen norr ut och efter ca 40 minuter genom lavalandskap så kommer vi fram till det mest ljuvliga resort. Vi delade på oss där, hälften gick till en beach lite längre bort och vi andra stannade på Hilton hotel.
Det är nämligen så här på Hawaii att alla stränder är öppna för alla så de måste ta emot sådana som oss som bara kommer dit och njuter utan att betala en cent.
Vi åkte tåget runt området, badade med sköldpaddor och fiskar, la oss i solstolarna på stranden och hängmattor på gräsmattan.
Vi hade en ljuvlig dag i lyx och sen åkte vi hem till vårt lilla slitna men mysiga ställe.
Det här gänget åkte iväg, härliga människor från Kanada och USA. De kommer hit varje år för att volontärarbeta i allt från en månad som vi till tre, ett bra sätt att slippa vintern.
Dagen innan var vi med om ett litet äventyr, efter vår arbetsvecka så skulle vi på en "ladys night"
som kyrkan vi var på i söndags annordnade, vi skulle lära oss att laga kinesisk mat och sen äta den.
Så vi tar bussen som inte går så ofta inte eller på bestämda tider även om det finns en tidtabell, så man måste minst vara på busshållplatsen en kvart innan men den kan lika gärna gå en kvart efter, för att vara där 18 så tog vi bussen 16:50 för säkerhets skull. Den här gången var den 5 minuter tidig så 16:45
Var framme vid kyrkan ca 17:15 ingen där men vi tog en promenad i omgivningarna och fick lite vackra bilder
När vi kommer tillbaka så är det några bilar där och vi går in i kyrkan men där sitter ett gäng som definitivt  inte tänker laga någon kinesisk mat....
De undrar naturligtvis vad vi gör där och vi förklarar och självklart skulle vi ju till ett annat ställe, den lilla detaljen hade vi missat och nu var det bara för oss att ta en promenad tillbaka.... observera att det tog ca 30 minuter med buss dit.
Japp riktigt roligt, NOT
Med flip-flops på fötterna så började vi vår vandring hem minst 15 km men Maria är inte den som är den hon sträcker ut tumnen och vipps så har vi skjuts som visar sig vara en Uber.
Han säger jag kör er tills jag får en körning och det var ända fram till byn ;-)
Han var kokboksförfattare så vi fick varsin bok mot en donation.
Här hamnade vi med en glass i handen 
 
Nu är det söndagsmorgon och snart är det frukost och i dag ska vi till en ny kyrka vi ska följa med  vår vän Joyse till hennes kyrka.
Joyse kommer från Jamaica 
Trevlig söndag gott folk även om eran snart är över.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress