tillsammans med mina små kusinbarn hade vi en fantastisk helg.
Vi lämnade Miami 6:30 i fredags morse och på äkta amerikanskt vis tog frukost på vägen, skitfrukost om du frågar mig men är man i Amerikat så är man.....
Jag har ljuvliga släktingar även här, vi åkte i två Vans, Carlos min kusins man hade lånat ut en annan till Argentinska vänner som var här på semester och den hade gått sönder och för att de skulle kunna ta sig tillbaka till Miami för att ta flyget dan efter så behövde de en bil.... Hjärtat sitter på rätt ställe, tur att bensinen inte är så dyr här 2,48 för en gallon.
Vi kom fram till vårt hotell vid lunchtid. Dessa vackra stod utanför, det krävs ett svartvit foto för dem.
Papporna och fyra barn åkte iväg till en park medan vi tog det lungt på eftermiddagen och sen intog vi den på kvällen när det var dags för lite mat.
Vädret var inte på vår sida, men det har ni säkert hört att det är kallt i USA även här i Florida 5-12 grader hade vi i två dagar.
Min yngsta kusin 19 år emellan oss, det sägs att vi är lika, vi är båda lika farmor
Mexikanskt 
På lördagen var vi på Island of Adventure klockan 10 och gick därifrån 8:30 på kvällen, vi han med 4 åkatraktioner på den tiden men åkaktraktioner med stort Å värt varenda cent och tid vi köade. 117 dollar i inträde för mig, de andra har årskort.
Här står vi i kön för Spiderman, det känns som att vara en del av filmen, jag har varit på Magic Kingdom och Epcot Center innan men detta var något helt annat, så mycket de lägger ner på att man ska få en upplevelse.
Sen blev det King Kong och alla sinnena får sig sin upplevelse.
När vi var  i Harry Potters slott så fick vi vara med på hans flygturer när han kämpade med ondskan..... 
Dessa tavlor talade med varandra medan vi köade
Sen var det en kvällsshow på slottet med fyrverkeri som var helt outstanding.
Det sista vi gjorde den kvällen var Hulken, en bergodalbana med fyra looper som man blir utskjuten ur med en hejdlöst kraft, det känns som den aldrig tar slut, men så häftig.
Trötta i hela kroppen tog vi oss hem till hotellet, det blev många steg den dagen.
På söndagen tog vi det lungt och åkte till ett annat hotell som har Disneyteman.
Säga vad man vill om USA men de går in för det
En favorit
 
 
Nu är jag tillbaka i Miami efter en underbar helg och i dag har jag suttit framför datorn med mina studier och temperaturerna är OK igen 23 grader i dag,
På torsdag byter jag värmen mot hård vinter i Washington.
Kram på er
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress