8 april 2019

Vesserts

Dagbok mat & dryck

Så heter min vän Hertas nystartade företag.
 
Vesserts har funnits i ca ett 1/2 år och är på frammarsch.
 
Det började med att de upptäckte att hennes son var allergisk mot en hel del saker när han var mycket liten, bl a mjölkprotein.
Där och då började Herta fundera på hur ska hon göra vid födelsedagar, hon vill ju att han ska kunna njuta av en god födelsedagstårta även om den inte innehåller det som gör honom sjuk.
 
Så hon började helt enkelt att experimentera och på den vägen insåg hon att hon nog hellre drogs åt det vegansk hållet.
 
I dag efter några års experimenterande så har hon kommit fram till de mest underbara vegan bakverk som dessutom inte innehåller gluten eller raffinerat socker.
Hon sötar med dadlar, kokossocker samt råsocker.
 
De mest fantastiska cheesecakes i olika smaker, ljuvlig tiramisu, hennes brownies smälter i munnen, cupcakes, biscotti, mm
 
Du hittar henne på vesserts.se, samma namn på instagram, gå in och följ henne😋
 
I helgen var vi på Vegovison, en Veganmässa på Eriksbergshallen här i Göteborg
Missa inte att lägga in din beställning till nästa fest
God natt gott folk 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress