I ett tidigare inlägg sa jag att jag skulle berätta senare om mitt "nya" liv
 
Jag är inte den som avger nyårslöften, nej det var längesedan men jag kan tycka att januari kan vara en bra månad att bestämma sig för förändring.
 
I slutet på november så var jag och en kollega på en julmarknad på Gunnebo Slott och när vi gick runt där och kikade på omgivningarna och hantverken så fick vi mycket sagt.
 
Bl a bestämde vi att vi skulle äta bättre nästa år och vi skulle laga mat till varandra en gång i veckan så vi åtminstone fick bra mat i oss två dagar i veckan, vi bestämde också att vi skulle röra på oss mer samt att vi skulle göra roliga saker som gjorde oss gott.
 
Så har det blivit, vi lagar mat till varandra, vi har båda utrustat oss så vi inte behöver skylla på väder eller halka för att inte gå ut.
Jag går minst 5 dagar av 7, försöker gå vart jag ska i stan oftast blir det en promenad på ca en timme
Det gör mig så gott, frisk kall luft och att få röra på sig.
 
Det roliga jag gör är att träffa Ben och Daniel på måndagar och jag har börjat sy igen, påhejad av min vän.
Lapptäcke on making
Lapparna är bara utlagda här men just nu har jag sytt ihop dem och snart, snart är täcket klart för leverans till en blivande mormor som beställt det till sitt första lilla barnbarn, I know the feeling.....
Hon har själv valt ut färgerna, mjuka och behagliga
 
På 80 och 90 talet sydde jag otroligt mycket, men jag hade tappat gnistan, ni vet livet kommer emellan, men nu finns tid och lust igen tack vare blivande mormorn som pushat mig :)
 
Det är ju sånt här som man mår så otroligt gott av, min svåra ångest har inte visat sig på snart två veckor, mycket beror på "måndagarna med Ben" men också att jag rör på mig och gör sånt som är lustfyllt.
 
Det här året har börjat bra och jag tror att även 2019 blir mitt år precis som 2017 och 2018 var.
 
Gott Natt Gott Folk
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress