Bjöd mina barn på middag här i kväll, men de kunde inte och det resulterade i att jag blev bjuden på lunch istället, win win.
 
Tänkte att efterrätten som jag tänkt ha i kväll får jag ta med mig då.
 
Som ni vet så är jag inne på min nyttiga bana 2019, så gott det går i alla fall... man får göra undantag ibland som i går när jag tyckte synd om mig själv som ännu en kväll skulle sitta ensam i min soffa med burken framför mig och en virkning i mitt knä.
Jag är ju inte vän med ensamheten tyvärr, men det går bättre, vi tar oss ett snack om det i ett annat inlägg, det var ju godsaker vi var inne på och ja det blev en liten påse godis i går, den där minsta ni vet med en av varje i (av dem jag gillar mest)
 
Men i dag blir det Raw Chokladmousse
 
När jag kom hem efter min resa insåg jag att min matberedare hade gjort sitt, tyckte ändå att den gett upp tidigt, den var ju nästan ny.... plasten runt kniven vittrade sönder och ibland om man hade otur så fick man en liten bit i smoothien eller degen.
 
Jag tar mig till Elektrolux för att införskaffa en ny kniv och blir där upplyst om att det kan inte vara vår produkt den känner jag inte igen, hmm dessutom så bör den vara mer än 10 år och då finns det inga reservdelar. Kan aldrig stämma den är näst intill ny.... börjar tänka till när jag fick den, där stog jag och insåg att den var nog inte så ny. Jag hade fått den av barnen en morsdag och det var deras far som hade finansierat den och jag har ju varit skild i 9 år och det var definitivt inte när barnen var i högre tonåren för då hade de egen ekonomi och var noga med att köpa fina presenter till mig med egna pengar, så jag fick ge mig och inse att den nog var närmare 15 år, dessutom var det ingen Elektrolux som jag var övertygad om utan snarare en som börjar på Phi och slutar på ips....
 
 
Jaja, åren går utan att man hänger med😱
Killen i Elektrolux butiken såg sin chans. Den här tjejen behöver något och jag har hela butiken full av grejer.
Han pratade sig varm för en Bamix och visade mig alla fördelar den hade, och vilken glädje jag skulle ha av den, dessutom hade jag ju ett ensamhushåll så jag behövde verkligen inte något annat.
Kusinen som var med mig spädde på, ja en bamix är fantastisk, mamma har haft en sån i alla år hon använder den till allt, från att göra juicer till att mala kryddor eller kaffe...
Jag gick där ifrån 2499kr fattigare med en "fantastisk" Bamix i en kasse
 
Yes, den är fantastisk, jag använder den nästan varje dag, från att göra smoothies till raw chokladpudding, maler mitt kaffe, mm
Värd varenda krona
 
Så idag har den sett till att jag fått en mjuk härlig nyttig chokladpudding
 
Recept vill ni ha antar jag
 
4 pers
 
2 mogna avokados
1 dl kakao
1 dl krämig kokosmjölk
4-6 msk nyttig sötning som honung, kokossocker eller agavesirap
Jag tog honung.
 
Mums säger jag får se vad ni säger
 
Anonym

Krämig Kokosmjöl?? hur är det?

Svar: Gå tillbaka och läs rätt, kokosmjölk står det :)
Tittilina

Anonym

Lotta: bjud på detta när vi kommer vettja!

Svar: Det får det bli vettja!
Tittilina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress