Ingen vila direkt de här sista dagarna men mycket lycka.
 
Tänk vad en liten tvååring kan fylla hjärtat med allt som saknas.
De fem sista dagarna av min semester har jag tillbringat med denna lilla killen, hans föräldrar åkte på konferans till London.
Han är en liten nöjd krabat som är lycklig mest hela tiden, ibland när han såg en bild på pappa som jag har i sovrummet så kunde han bli lite ledsen men det var inte svårt att prata honom ur det.
Vi har gjort så mycket roligt tillsammans.
 
Samma dag som föräldrarna åkte så åkte vi till gamlamormor Gerd och där fick vi en fin dag, vi sov över för att på torsdagen åka till Borås djurpark men mormor Gerd mådde inte bra efter en olycka där hon brutit någr revben och handen så vi fick åka själva.
 
Men va roligt vi hade det, han älskar djur så det var det bästa stället man kan tänka sig.
Parken stänger 17 och vi gick ut 17:30 innan vi lämnat Borås så sov han, det gick inte att väcka honom när vi kom till Göteborg så det var bara att låta honom sova, jag trodde han skulle vakna mitt i natten och vara pigg men nä, han sov till 8:30
I fredags åkte vi hem till min vän Herta och där fick han leka med lite större barn, han tog med sig sina bilar för säkerhets skull
Efter de besöket stannade vi till vid Ikea för glass, värmen kräver glass.
Ikea har en vegansk glass utan socker, mycket god.
Sen försökte vi hitta hink och spade men det var omöjligt, men vätskepaus fick vi ta utanför Lager 157 och så fick det bli en ny bil.
På kvällen åkte vi och hämtade faster Bella och sen fick det bli bad i Delsjön
Ja, även jag badade. Tänk vad barnbarn gör med en 😎
 
I går lördags så tog vi det lite lungt, vi lekte bilbana och läste böcker men sen på eftermiddagen kom vännerna Juan Carlos och Dezy och då åkte vi iväg en sväng till en lekplats och promenad ute på Eriksberg.
 
Nu sitter jag här i soffan med ett glas vin och lite god mat och njuter av minnena från de senaste 5 dagarna.
Städa gör vi i morgon 
God natt gott folk från en lycklig farmor
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress