Ja, nu är kursen över och jag är så nöjd.
Visst var det ett elände att bli av med sockersuget eller när jag befann mig i utrensningsfasen och hade värken från helvetet.
Men det är över och nu njuter jag av denna fas, där jag mår prima.
Vill ni veta mina belöningar efter tre veckor med "helande kost"?
  • Normalt blodtryck efter att ha legat högt i något år
  • Mindre värk i kroppen lever med diagnosen fibromyalgi, smärta i muskler och vävnader samt i leder efter många års stresspåslag.
  • 3,5 kg ner Jag har haft ett elände att gå ner i vikt, har t ex fastat 2 veckor gått ner 2 kg och så fort jag börjat äta så har jag gått upp de där 2 kilona igen.... Jag har inte ändrat min kost för att gå ner i vikt för den har jag lärt mig att leva med men det blev en fantastisk bonus.
  • Magen fungerar varje dag som en klocka det var längesedan kan jag säga, antingen snabb mage eller stenhård.
  • En fantastisk energi Har fått lust till så mycket så jag får bromsa mig, bara det att laga all mat från grunden, baka mitt bröd, göra min müsli, mina gröter, smoothie mm. Jag städar i mina garderober, rensar och håller på så det står härliga till.
Bjuder på en bild från Ecuador som får representera mitt nya liv.
Jag gick bananas och handlade för hela 8 dollar, bara avokadon skulle kostat det här
Jag är så tacksam att jag tog mig för detta och för att jag fullföljde det. Nu är det bara resten av mitt liv kvar och jag tror och hoppas att jag ska leva så här nu.
Jag vill uttala det med stora bokstäver men är lite rädd, jag känner mig själv bäst och vet att jag i alla fall tidigare lätt har tröttnat på "dieter" men detta är inte en diet detta är MIN NYA LIVSSTIL. JA jag sa det 😅👏👏
Påminn mig om det om du skulle se mig falla, eller göra ett snedsteg.
 
Jag kommer inte att vara lika hård som under dessa tre veckor men en sak har jag lovat mig själv ALDRIG MER GODIS förutom en mörk chokladbit då och då.
Inget socker i mitt hem, är jag borta och inte kan påverka så kan det bli något men helst inte.
Jag intalar mig själv att jag är allvarligt allergisk mot raffinerat socker, gluten och mjölkprodukter, och en allergiker äter aldrig det som gör den sjuk.
 
Så, här har ni nya Titti, förhoppningsvis blir jag en frisk 107 åring som Dagny, skulle verkligen inte ha något emot att leva så länge om jag får vara frisk.
 
Lev livet gott folk men lev det hälsosamt
Kram på er
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress