Sällan man njuter så av en frukost som efter en fasta.
Min älskade apelsin, en kiwi, en bit äpple och en bit banan med någon matsked yoghurt samt min egen gjorda müsli och ett ägg till "efterrätt"😉 Behöver protein efter 5 dagar utan.
När man har ätit sparsamt under en längre tid och rensat ut toxiner med mera så smakar maten så ljuvligt gott, det är mer smak.
 
Fredag idag hörni, sov till 5, upp strax före 6 och satte igång att jobba direkt, sicken dag, man kan tro att det är höst.
Jag får besök i helgen, min ungdoms/eviga vän Susanne kommer en sväng, antagligen sista besöket i Göteborg, men vi kommer närmre varandra.🤩
 
Jag har delade känslor när det gäller det....
Har ju en underbar lägenhet här i Göteborg som snart inte är min längre, många människor har passerat den, många fina minnen finns det och många som trivts här.
Min önskan är att den i Jönköping blir lika välbesökt och trivsam.
På tal om delade känslor så är det ändå Jönköping som är det som ger mest, går omkring och är småkär i livet efter detta beslut, känner att det kommer bli så bra.
Jag lever i ett lyckorus, känner att livet ger igen med råge.
 
Tänk att få chansen att hämta barnen på skola och förskola när jag vill, gå hem till mig eller göra något roligt som att ta en fika eller ta oss till Stads parken.
Ha lördagsfrukosten hos mig eller hos Vidéns 
Åh vilket bra beslut jag tog!!!
Slippa FaceTimea 
 
Nu kommer Susanne snart och vi ska äta
Ha en trevlig helg gott folk, det ska jag ha 🫶
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress